A la biblioteca Joaquim Bauxell d’Anglès (conferència i presentació)

Jul 05

A la biblioteca Joaquim Bauxell d’Anglès (conferència i presentació)

A vegades els pobles d’interior petits tenen professionals amb empenta que es mobilitzen per proposar activitats i aconseguir que la població li vingui de gust participar-hi. És el cas de les dues bibliotecàries de la Jaume Bauxell d’Anglès (Girona). Sempre comento que desplaçar-me a impartir una conferència, un taller o fer una presentació a pobles petits té una gran recompensa: els i les assistents t’acullen d’allò més bé. Gràcies Gemma Martí, al Regidor de cultura i a la resta de participants per fer-me sentir tan bé.

També vull incloure l’entrevista tan divertida que em va realitzar el periodista Albert Soler mentre feia temps per començar la conferència-presentació, i que va sortir a la contraportada de l’endemà del Diari de Girona ( també va sortir uns dies després al Diari Levante : http://www.levante-emv.com/cultura/panorama/2017/07/13/carme-sanchez-martin-mida-importa/1592661.html ):

Diari de Girona

 

Anglès1 Anglès2 Anglès3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>