#ElSexequeVolemlesDones a #Sabadell

Lucia Solís em va ajudar a presentar el llibre a La Llar del Llibre de Sabadell. També tinc la sort de poder comptar amb amistats per quasi tot arreu com a públic, en aquest cas l’Anna Elias i la Montserrat Capdevila. Em quedo a més amb el missatge de la filla de la Montserrat, que va haver de marxar abans que s’acabés la presentació:

“Mama, perquè he hagut de marxar, però és super interessant el llibre i tot el que estava explicant. Me’l vull legir eh!!! Ah, i digues-li a la Carme que estic super d’acord amb el que ha dit, i que jo també crec que l’haurien de llegir a secundària, perquè és un tema massa poc estudiat a les aules que és algo tant bàsic a mida que et fas gran. Tinc ganes de llegir-lo! Hahaha ????”

També comparteixo l’excel·lent entrevista que em van dedicar al diari digital Vilaweb: http://www.vilaweb.cat/noticies/carme-sanchez-martin-el-sexe-que-volem-les-dones/ 

 

Sabadell 2

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.