Fa just 7 anys (I)

Demà ja hauré de canviar el 6 per el 7, perquè el meu trapella, el Pau, fa 7 anys. És un dia important per ell, però també per mi… hores d’ara, fa 7 anys, ja tenia dolors de part, tot i que com el tocòleg m’havia dit tres dies abans que estava “molt verda”, doncs jo no intentava parar gaire compte i després de treballar bona part del dia a Creu Roja Castelldefels justificant una subvenció concedida per l’ICD, vaig anar a l’assemblea periòdica de l’Agrupació del PSC de Castelldefels… Però el dolors no paraven i jo bastant incòmoda vaig decidir marxar aviat, després que moltes de les companyes fessin el seu pronòstic de si estava de part o no per la forma que tenia la meva super-panxa (¿?)
Això sí, la gana no la vaig perdre i després de jalar-me un bon tros d’una pizza i la meitat d’un Häagen-Dazs® de xocolata belga… em vaig adonar que si això no era posar-se de part, què seria quan m’hi posés!!!! i vam enfilar cap a l’Hospital de Terrassa… i estava de part…però el trapella va decidir que a dintre s’hi estava massa bé i va voler esperar fins el dia 10…

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.