Presentació Barcelona #ElsexequeVolemlesDones

Jun 07

Presentació Barcelona #ElsexequeVolemlesDones

Tot un luxe poder comptar amb l’Anna Alós i el Carlos Quílez  , periodistes, en la presentació del meu primer llibre #ElSexequeVolemlesDones /#ElSexoqueQueremoslasMujeres. La sala estava plena d’amistats, de familiars, de pacients i d’expacients.

Un comentari interessant del Carlos que vaig apuntar: “és un llibre amb experiències liquades i gotes de ciència precisa”, i un altre més  de broma: “potser si hagués llegit aquest llibre abans, no m’hauria separa tantes vegades….”.

L’Anna, tan divertida com sempre: “polvo que no pegas, polvo que no recuperas”.

En acabar vam poder gaudir d’una copa de cava ofert per la Gemma de la Cava Torelló Mata i jo vaig saludar a quasibé tothom i vaig signar molts llibres. Moltíssimes gràcies a tothom per acompanyar-me i donar-me suport.IMG_0469 IMG_0466 IMG_0467

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>