Qui sóc?

@carmesanchez
Octubre-2016

Carme Sànchez Martín

Sóc manresana de naixement, castelldefelenca d’elecció i psicòloga clínica-sexòloga de professió. He estat vinculada a diferents ONG’s (Creu Roja i Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat) i associacions professionals (Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears).

Actualment, sóc codirectora de l’Institut de Sexologia de Barcelona i vocal de l’Associació Dones en Xarxa .

El mes de maig de 2017 vaig publicar el meu primer llibre: El sexe que volem les Dones / El sexo que queremos las mujeres

 

A l’Institut de Sexologia de Barcelona, del qual sóc sòcia fundadora, exerceixo de terapeuta, assessoro a empreses com per exemple Durex i col·laboro en diferents mitjans de comunicació: Catalunya Ràdio – de manera regular a Les mil i una nits -, BTV, RNE, Cadena Ser, … Durant tres temporades vaig tenir  una secció fixa setmanal sobre sexualitat al Matí de 4 bandes de Ràdio4 i dues temporades en Els Matins de TV3.

Destacaria dels programes en els quals he participat: “La dona que somio” a Respira de BTV, Entrevista de Joan Barril al Cafè de la República de Catalunya Ràdio, Massatge eròtic a “La sexualitat intel·ligent” a Bricolatge emocional de TV3, sobre violència de gènere a La Rambla  de BTV, “Què és el desig sexual?” al Maneres de Viure de COMRàdio, La Bisexualitat a L’Ofici de Viure de Catalunya Ràdio, com sexòloga de la “Niña de Shrek” al Programa de Buenafuente d’Antena3, “Relaciones humanas y redes sociales” en Para todos la 2 de TV2…

Dels articles periodístics en els quals he participat, en destaco: “La joguina eròtica com a teràpia” al diari El Punt, El ‘Kama Sutra’, trencar la rutina sexual al Diari Ara.cat i “El sexo como una cárcel” a la Secció de Salud Sexual d’El Mundo. En l’actualitat escric de manera regular articles sobre sexualitat a la revista Objetivo Bienestar .

També m’apassionen les TIC’s i he cursat un Máster en màrqueting i negoci a la Xarxa. De tant en tant col·laboro amb Dones en Xarxes, altres entitats i administracions impartint tallers d’introducció a les Xarxes Socials i màrqueting on-line.

Estic casada amb l’Antonio i sóc mare d’un adolescent de 17 anys, el Pau.