Trobada de les i els blocaires del PSC

La Lourdes Muñoz ens ha engrescat perquè ens reunim i debatim sobre les propostes pel proper congrés del PSC sobre la web 2.0 aquesta tarda de manera presencial. Hi participaran entre d’altres: Aitzane Conesa, José A. Donaire, Antoni Gutiérrez-Rubí, José Angel Rodríguez, Pep Martí, Rubén Cabañas, Jessica Fillol, Begoña Floria, Carlos Guadian, Maria Freiria i José Zaragoza.

Estic contenta que m’hagin demanat la meva participació , tot i que no podré quedar-me tota la sessió perquè se’m solapa amb una assemblea a la meva agrupació, però intentaré posar el meu granet de sorra, o millor dit el meu trosset de fil a la teranyina…

S’ha habilitat el Twitter del partit per debatre virtualment abans del 20 de juny i també per a què pugui ser utilitzat durant l’acte mateix per part de la gent que no estigui present, per a què participi així del debat i faci les seves aportacions.

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.