3 temporades al Matí a 4 Bandes de Ràdio 4

El “Matí a 4 Bandes” desapareix de la graella de Ràdio 4 aquest mes, i per això ahir dimarts 24 de juny va ser la meva darrera col·laboració.

Han estat tres temporades comentant setmanalment sobre sexualitat i relacions de parella, és a dir uns 135 temes tractats: des del poliamor fins a les disfuncions sexuals, passant per la pronografia o la relació entre sexualitat i esport,…

Les primeres dues temporades vaig compartir la darrera hora del divendres amb el creatiu publicitari Camil Roca amb “El logo més petit” i el periodista David Martí, que explicava les tendències en el món de la nit i els esdeveniments més interessants de la setmana a Barcelona i rodalies. Us deixo un podcast d’exemple: Matí a 4 Bandes – El logo més petit. Carme Sánchez. Premsa cor. Pride. Ahhhh!!! I acabo d’adonar-me que durant un temps també el LuisMi, periodista de l’equip del Matí a 4 Bandes, comentava la premsa del cor.

I aquesta darrera temporada inclosa en la Secció “Sibarites” amb la periodista Anna Alòs i l’advocada Gemma Torelló de les Caves Agustí Torelló Mata. Amb elles dues hem muntat un divertit tàndem els dimarts d’11 a 12h parlant de menjar, beure i sexualitat. La fotografia que il·lustra aquesta entrada dóna fe del bon rotllo que impregnava aquesta estona de ràdio. I us deixo el podcast del programa d’ahir 24 de juny que va ser especial, no només per ser festiu i perquè va durar més temps, sinò perquè va ser el comiat amb l’audiència.

Gràcies a Toni Marín per proposar-me la col·laboració fa tres anys i a la resta de l’equip per fer tan fàcil la meva participació cada setmana: Víctor Llopart, Marta Naval, Marta Solé, Luís Miguel Mendizábal i Àngel García. Ha estat un plaer compartir aquestes bones estones amb tots i totes vosaltres i també amb els i les oients.

Fins aviat!!!

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.