Avui dissabte he estat a la Catosfera

Ahir finalment no vaig poder assistir, però avui dissabte sí…

Molt interessant tot plegat. Felicito el Marc Vidal i l’Ajuntament de Granollers per la iniciativa i l’organització.

La primera taula “Els Blocs i la literatura” ha estat molt novedosa per mi, i la millor ponència la de la Laura Borràs (les seves reflexions sobre les literatures del JO, la literarietat, i l’eròtica de la literatura digital em van deixar amb ganes de saber-ne més i de llegir-ne més, de literatura digital)

De la següent taula – Blocs i els negocis – destacaria la ponència sobre blocs i organitzacions (intento imaginar com podria ser una empresa 2.0, tot i que encara no arriben a ser ni 1.5 com ha dit el Genís Roca , d’Infonomia. I anant més enllà…com seria una adminsitració 2.0? Li faré la pregunta a en Carlos Guadian quan me’l trobi…).

I sobre la taula “Els blocs i la política catalana el millor va ser el comentari-pregunta d’un xicot del públic sobre si interactuaven els polítics de diferents partits a través dels blocs… Interessant la pregunta i idèntiques les respostes dels quatre polítics: no o quasi no… Per mi, les millors ponències de les quatre: la de la Lourdes Muñoz (PSC) i la del Raül Romeva (ICV) – tots dos van explicar només la seva experiència com a blocaires polítics, que era, suposo, el que se’ls hi havia demanat-, el Joan Ridau(ERC)va utilitzar els seus 10 minuts per fer campanya d’una manera massa descarada i el Carles Puigdemont(CIU) ens va deixar clar que era el primer blocaire polític…Ah! el Daniel Sirera (PP) no es va presentar a la cita (segons deien a la sala, havia posat l’excusa que no hi havia prou mesures de seguretat…ufff…).

Si voleu mirar més fotos consulteu l’àlbum amb el títol Jornades de la Catosfera que he muntat al Flickr. I per estar informat de tot el que ha passat durant aquests 3 dies consulteu Catosfera

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.