Contesto i envio el mem de la Catosfera

Mem que m’envia la Lourdes Muñoz i que li ha enviat el Saül Gordillo: S’anomena “mem de la catosfera” i són recomanacions de la catosfera :

  • Recomana’m un bloc en català: bloc de Temps de Canvi, és una obra col·lectiva de reflexió política i diuen que no pretenen altra cosa que aportar una perspectiva socialista sobre el món que ens envolta.
  • Recomana’m un bloc en un altre idioma: Bloc d’Eduard Punset, escriu només de tant en tant, però m’encanten les seves reflexions. També m’agrada Interletraje. Somos lo que leemos de l’Amparo Bernad i amigues perquè recomanen llibres després d’haver-los llegit.
  • Recomana’m un post d’especial interès: el resum que va fer l’Alain Jordà del sopar que fa unes setmanes vaig tenir la sort de compartir amb ell, amb altres companys i companyes de la Sectorial TIC’s del PSC i en el què com a convidat d’or vam tenir al ministre i també company Joan Clos.
  • Recomana’m un web: doncs la de l’Ajuntament de la meva ciutat, Castelldefels, que ahir en la classificació dels webs dels ajuntaments de tot l’Estat feta pel Ciberpaís , ha sortit molt ben parada i estic molt contenta.
  • Recomana’m una eina d’Internet: El buscador de la blogosfera pública, una aportació interessant d’en Carlos Guadian
  • Recomana’m un vídeo: el video de presentació del XXIII Congreso de las Juventudes socialistas del PSOE que s’inicia avui (diuen que no l’han fet els de les Juventudes sinò el PSOE, però mireu-lo a veure què en penseu…)
  • Recomana’m un àudio: aquesta vegada seré una mica egocèntrica, la primera classe de recuperació sobre sexualitat que ahir dijous “vaig impartir” al programa del Pere Mas a Catalunya Ràdio: ‘Ja que ho fem, fem-ho bé: sexualitat i estiu’

Passo aquest mem als i a les blocaires: Lucía Solís, Amparo Bernad, Begoña Florías, Alain Jordà, Alex Serrano i Miguel Zaragoza

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.