Dies molt intensos

Doncs sí, aquests dies són de molta feina.

Som a la recta final de la campanya per a les eleccions municipals ( Web d’Antonio Padilla).
I també m’ha coincidit amb altres “cosetes” personals: aquest dissabte es van casar -bé, els vaig casar jo…- “mis más mejores amigos” com deia Forest Gump, i com una és política les 24 hores no vaig poder estar-me de comentar en la cerimònia que gràcies a determinades lleis, dos homes es casaven per intermediació d’una dona i amb dues dones com a testimonis… Com em va comentar després un dels convidats: “Com ha canviat aquest país!!!”.

L’anècdota que acabà rematant políticament la cerimònia va ser que a la sortida de l’ajuntament hi eren els del PP fent campanya i, clar, els “peperos” encuriosits perquè segons ells no n’havien vist un casament gai de tan aprop…

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.