Iniciativa de la eurodiputada socialista Christel SCHALDEMOSE

Sabeu que en els darrers 50 anys la foto de lideratge de la Unió Europea no ha canviat? Com diu Soledad Gallego-Díaz en el seu article ¿Ni una vale lo bastante?: la foto la composen”un amplio grupo formado exclusivamente por hombres, generalmente mayores, en traje oscuro, que parecen felicitarse entre sí por copar todos los puestos de mando, y que, de hecho, actúa como un club: hoy por ti, mañana por mí”.

Sabeu que l’any 2009 s’han de renovar els càrrecs de la presidència de la Comissió, del “Ministeri” d’Exterior, de la presidència del Parlament Europeu i de la presidència del Consell de la UE i ni tan sols sona una dona per cap d’aquests llocs d’influència?

L’eurodiputada socialista Christel SCHALDEMOSE, conjuntament amb altres companyes, ha llençat una iniciativa ciutadana que amb el reclam contundent de “250 millones de mujeres en la UE. ¿Ninguna de ellas es lo bastante buena?” intenta recollir un milió de signatures per demanar a la Comissió que prengui mesures emb la finalitat d’assolir els objectius delTractat de Lisboa.

Si vols unir-te a la iniciativa: Web femalesinfront

Si vols més dades sobre la presència de dones a la Unió Europea, clica aquí

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.