Ja que ho fem, fem-ho bé!

Ahir m’ho vaig passar d’allò més bé a la Secció en la què col·laboro, Ja que ho fem, fem-ho bé! d’ el matí de Catalunya Ràdio de l’estiu amb el Pere Mas.

Aquest any la secció de sexualitat l’hem dedicada als sentits i cada setmana en toca un. Ahir va ser l’oïde i van ser molt divertides les respostes a les preguntes que una altra de les col·laboradores, periodista-becària, en fa al carrer: el xicot que comentava que li agradava que li diguessin “campeón,campeón!!!”mentre tenia relacions sexuals, em va provocar un atac de riure tan fort que amb prou feines vaig poder continuar la secció.
La setmana vinent toca el sentit del gust!!!

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.