Ja tenim llei contra la violència masclista

El Ple del Parlament ha aprovat aquest matí, per 132 vots a favor, la unanimitat dels presents, el dictamen final de la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista.

El meu agraïment a totes les persones -parlamentàries, assessores, polítiques, d’entitats,…- que han treballat per fer-ho possible, i en especial a la Mila Arcarons.

M’ha fet molta il·lusió poder seguir el Ple, conjuntament amb moltes altres companyes, en una de les sales annexes. Després de la presentació de la Consellera, Carme Capdevila, i de l’explicació per part de la relatora, Anna Simó, en el debat han intervingut:

  • Antonio Robles del Grup Mixt :-((
  • Montserrat Nebrera del Partit Popular :-((
  • Marta Llorens de CiU 🙂
  • Anna Simó d’ERC 🙂
  • Mila Arcarons del PSC ;-))
  • Mercè Civit d’ICV-EUiA 🙂

I ha estat molt emocionant quan després de totes les intervencions, el President ha explicat el resultat de la votació i moltes de les que hi erem hem iniciat un espontani i llarg aplaudiment (resulta que sempre s’aplaudeix després que el President diu allò de “queda aprovada la llei…” i ho ha comentat, i hem tornat a aplaudir, quan no tocava i quan ha tocat).
Després totes hem sortit a felicitar-nos, a comentar aquesta fita històrica i a fer-nos fotos per inmortalitzar el moment.

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.