Les xarxes per Internet, una forma de visibilitzar i promocionar les dones

Ahir estava convidada pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya a la Jornada Les Xarxes per Internet, una forma de visibilitzar i promocionar a les Dones.

Bé, si mireu el programa jo no surto… us explico: la Lourdes Muñoz, que era la persona que havia d’inaugurar la jornada, li van “col·locar” una reunió al Congrés i em va demanar que la substituís. “Glups!!!-vaig pensar- quin papelón!!!“. Però la possibilitat de coincidir de nou amb la Montserrat Boix, fundadora de Mujeres en Red, conéixer a la Carmen Castro, alma mater de Sin Género de Dudas, i a la Mercè Molist, coneguda periodista especialitzada en Internet, em va esperonar ( a més d’aquest punt que tinc d’engrescar-me en tot allò que olora a dones i TIC’s…).

Doncs a les 7 del matí marxava amb la Illana Giner, Secretària de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (per cert, encantadora com a persona i tècnicament molt solvent), cap a la Catalunya Interior i va ser un matí intents i interessantíssim reflexionant totes plegades sobre empoderament digital, gènere, fractures digitals, experiències concretes,… i amb un públic força participatiu.

Tinc les ponències en paper -espero que les tres ponents les pengin en els seus webs o blocs…-. I el power point en el qual vaig recolzar-me per fer la inauguració el podeu trobar al bloc de la Lourdes Muñoz (clica aquí i aniràs directe).

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.