No sóc glamurosa

Aquesta setmana diferents diaris m’han publicat una carta que vaig enviar amb el títol de No sóc glamurosa:
“Després de llegir les declaracions del senyor Tremosa sobre l’escola pública, he arribat a la conclusió que no sóc una catalana glamurosa.
Resulta que vaig fer l’EGB a l’escola pública del barri –abans dita nacional perquè ja sóc grandeta–, vaig cursar BUP i COU a un dels instituts públics de la meva ciutat, i després una carrera universitària a la UAB, una universitat també pública.
Senyor Tremosa, no s’adona que amb les seves declaracions neoliberals menysprea moltes persones que hem estat formades en l’escola pública i que també decidim portar-hi, per principis, els nostres fills i filles? Així defensen els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya?”

Gràcies a El Punt, El Periódico de Catalunya i 20 minutos!!!!!!

Foto: Penélope Glamour de la sèrie de dibuixos animats “Los autos locos”

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

One thought on “No sóc glamurosa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.