Per què formo part de la Xarxa de Dones amb Montilla?

Contenta de compartir aquesta fotografia del Grup Impulsor de Dones amb Montilla amb totes aquestes fantàstiques polítiques (Lourdes Muñoz, Ester Pujol, Lucía Solís, Imma Moraleda, Raquel Querol,  Pia Bosch, Pilar Bespín, Mila Arcarons, Maria Freiría, Verònica Martín, Aintzane Conesa, Isabel Marcuello, Anna M. Garcia … i d’altres que no van poder arribar per fer-se-la  com Montse Capdevila, Bego Floria, Montse Arnan….) . Però a banda del bon rotllo que destil·la la fotografia, vull que quedi palès perquè vull formar part d’aquest grup i perquè us animo a formar-ne part:

cal una continuïtat de les polítiques per a les dones en el nou govern de la Generalitat que s’escollirà el 28 d’aquest mes. Perquè s’ha fet molt durant aquests darrers anys, però encara queda molt per fer.

– estic convençuda que l’únic govern que ha tingut i continuarà tenint en compte, i en agenda política, les dones, serà aquell que estigui liderat per José Montilla.

Si ets dona i t’importen les polítiques d’igualtat, adhereix-te a la WEB de la Xarxa de  Dones amb Montilla i també a la causa de Facebook. Pots  enviar-nos les teves propostes i inquietuds a l’apartat I tu, què ens proposes de la mateixa WEB de la Xarxa de Dones amb Montilla.

Adhereix-te i convida altres dones a fer-ho!!! Ja som moltes, però encara en serem més!!!

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.