Presentació de L’Observatori dels Drets Sexuals i Reproductius

El dimarts 19, es presenta L’Observatori dels Drets Sexuals i Reproductius (ODSiR). És un projecte impulsat des de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB) dins el programa general d’accions sobre incidència política i sensibilització de la pròpia entitat.

L’objectiu prioritari de l’ODSiR és crear un espai a Internet per facilitar l’accés i la informació a totes aquelles persones, entitats, institucions i administracions interessades a conèixer la realitat política i social en relació als drets sexuals i reproductius. Es tracta d’un espai de difusió de la informació independent i d’una eina d’incidència política a través del seguiment de les normatives i lleis que els governs portin a terme.L’ODSiR alhora que difon aquest tipus d’informació, s’estableix com un espai de debat obert a tothom promovent així, la participació de totes aquelles persones, entitats, institucions i/o administracions que en facin ús. Això li permetrà ser un punt de referència per al disseny de les polítiques públiques relacionades amb els drets sexuals i reproductius.Així doncs, es crea una nova eina per millorar la informació sobre la salut sexual i reproductiva de les persones, fomentar la recerca relacionada amb aquests temes i, a la vegada, reivindicar l’acompliment dels Drets Sexuals i Reproductius reconeguts com a Drets Humans.

La Presentació és durà a terme el dimarts 19 de Febrer a les 18.30 h a la Casa Golferichs, Gran Vía 491 Barcelona. Confirmeu l’assitència a administracio@apfcib.org o 93 305 53 22

Author: Carme Sánchez Martín

Co-directora de l' @InSexBcn i col·laboradora de @donesenxarxa . M'apassionen les TIC's i la Psicologia/Sexologia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.